WORKSHOPS

Werken met hoogsensitiviteit

Wat?

De informatieavond geeft informatie over het hoogsensitieve kind. Als ouder, leerkracht of andere betrokkenen heb je ook behoefte aan een concrete aanpak. Deze krijg je ook op de informatieavond te horen en enkele voorbeelden daarvan worden gepresenteerd. Echter, wanneer je nog meer behoefte hebt aan het bespreken van een casus, nog meer behoefte hebt aan praktijkvoorbeelden, dan is het volgen van een workshop handig. Tijdens mijn workshops krijg je tips en handvatten voor het omgaan met hoogsensitiviteit in een specifieke situatie. We oefenen middels het BABA-model (bij de informatieavond aangeboden) jouw specifieke situatie. 

Waarom? 

Kennen en herkennen van hoogsensitiviteit is de basis. Het leren omgaan met specifieke situaties is een vervolgstap. De  wereld gaat niet veranderen, dus moet je, als kind, ouder of leerkracht, zelf een verandering aanbrengen. Elke situatie vraagt om een andere aanpak.   

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor ouders, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en andere geïnteresseerden. 

Wanneer?

Laat vooral weten dat je interesse hebt, want mijn workshops zijn in de opstartende fase. Al vanaf 6 aanmeldingen kan ik de workshop in overleg inplannen. De duur van een workshop is 2 tot 3 uur.  

Waar?

Arnhem, Schuytgraaf