top of page

WORKSHOPS

Werken met hoogsensitiviteit

Wat?

De trainingsavond leert je alle informatie over het hoogsensitieve kind. Als ouder, leerkracht of andere betrokkenen heb je ook behoefte aan een concrete aanpak. Deze krijg je ook op de trainingsavond te horen en enkele voorbeelden daarvan worden gepresenteerd. Echter, wanneer je goed op de hoogte bent van wat Hoogsensitiviteit is, maar nóg meer behoefte hebt aan het bespreken van een casus, nóg meer behoefte hebt aan weten wat te doen in de praktijk, dan is het volgen van een workshop handig. Tijdens mijn workshops oefen je voor het omgaan met hoogsensitiviteit in een specifieke situatie. Hiervoor kun je je eigen casus inbrengen of met door mij ingebrachte casussen. We oefenen middels het BABA-model (bij de trainingsavond aangeboden).

Waarom? 

Kennen en herkennen van hoogsensitiviteit is de basis. Het leren omgaan met specifieke situaties is een vervolgstap. De  wereld gaat niet veranderen, dus moet je, als kind, ouder of leerkracht, zelf een verandering aanbrengen. Elke situatie vraagt om een specifieke aanpak.   

Praktische informatie

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor ouders, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en andere geïnteresseerden. 

Wanneer?

Laat vooral weten dat je interesse hebt. Al vanaf 4 aanmeldingen kan ik de workshop in overleg inplannen. De duur van een workshop is 2 tot 3 uur.  

Kosten?

€89,-

Waar?

Arnhem, Schuytgraaf

bottom of page