top of page

LIVE SESSIE BIJWONEN?

Bewust worden van hoogsensitiviteit

WAT?

EEN LIVE SESSIE MET WENDIE VAN PRAKTIJK JUJA!

 

IK deel met ouders informatie over Het hoogsensitieve kind. Je leert wat hoogsensitiviteit is, hoe je het gedrag kunt herkennen en goed kunt beoordelen. We bespreken ook wat jouw rol kan betekenen als ouder/begeleider van een hoogsensitief kind. Daarbij krijg je tips en tricks om optimaal met het hoogsensitieve kind om te gaan, zodat het kind in zijn kracht kan staan en het kind tot bloei komt. 

Je leert het positieve effect van coaching/begeleiding voor je kind. Ik schets een aantal situaties en geef voorbeelden vanuit mijn eigen ervaring. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen.

 

WAAROM?

Het is van ongekend belang om hoogsensitiviteit te herkennen, zodat jij, samen met jouw kind, deze eigenschap kan ombuigen van negatief of lastig naar positief en krachtig. Hoogsensitieve kinderen moeten leren luisteren naar zichzelf en leren omgaan met de kenmerken. Deze avond is ook een goede manier om op een laagdrempelige manier andere ouders/begeleiders te ontmoeten om ervaringen te delen. 

VOOR WIE?

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders, verzorgers en leerkrachten, die vermoeden of weten dat hun kind hoogsensitief is en/of vragen hebben over de begeleiding van een hoogsensitief kind. 

WANNEER?

WOENSDAG 15 MAART 2023

- VAN 19.30 UUR TOT 22.00 UUR

- ER IS PLEK VOOR 14 PERSONEN, DUS WEES ER SNEL      BIJ!

DE EERST VOLGENDE LIVE SESSIES ZIJN GEPLAND OP :

- 19 april '23

- 7 juni '23 

WAAR?

VILLA BLØFF, UTRECHTSEWEG 824, ARNHEM

GRATIS PARKEERGELEGENHEID!

KOSTEN?

€25,- P.P. OP EEN PRACHTIGE LOCATIE MET DRANKJES INCL. 

VOORDEEL! KOM JE MET JE PARTNER? PER OUDERPAAR BETAAL JE €40,- IPV €50,-

Praktische informatie

bottom of page