INFORMATIEAVOND

Bewust worden van hoogsensitiviteit

Wat?

Tijdens een informatieavond van Praktijk JuJa deel ik met ouders informatie over hoogsensitieve kinderen. Ik vertel wat hoogsensitiviteit is, hoe je het gedrag kunt herkennen en goed kunt beoordelen. We bespreken ook hoe een hoogsensitief kind zich gedraagt in de klas en hoe je kunt omgaan met een hoogsensitief kind met een sterke wil.

Ik wil ook graag het positieve effect van coaching toelichten. Ik schets een aantal situaties en geef voorbeelden vanuit mijn eigen ervaring. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het inbrengen van een casus. 

 

Waarom? 

Het is van ongekend belang om hoogsensitiviteit te herkennen, zodat jij, samen met jouw kind, deze eigenschap kan ombuigen van negatief of lastig naar positief en krachtig. Hoogsensitieve kinderen moeten leren luisteren naar zichzelf en leren omgaan met de kenmerken. Deze avond is ook een goede manier om op een laagdrempelige manier kennis met mij maken, kijken of je denkt dat het een match is en overwegen om over te gaan op coaching.

Voor wie?

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders, die vermoeden of weten dat hun kind hoogsensitief is en/of vragen hebben over kindercoaching van hun hoogsensitieve kind. 

Wanneer?

Laat vooral weten dat je interesse hebt, want bij genoeg aanmeldingen kan ik vaker een informatieavond inplannen. Bij iedereen die zich aanmeldt, zal ik geschikte data en tijdstippen inventariseren. 

Waar?

De Buitenplaats, Marasingel 19, 6846 DX Arnhem.
Locatie op de kaart

Wat kost het?

De bijeenkomst kost € 15 en duurt 1,5 tot 2 uur.