logo1-juja.png

TRAININGSAVOND

Bewust worden van hoogsensitiviteit

Wat?

Tijdens een trainingsavond van Praktijk JuJa deel ik met ouders informatie over Het hoogsensitieve kind. Je leert wat hoogsensitiviteit is, hoe je het gedrag kunt herkennen en goed kunt beoordelen. We bespreken ook wat jouw rol kan betekenen als ouder/begeleider van een hoogsensitief kind. Daarbij krijg je tips en tricks om optimaal met het hoogsensitieve kind om te gaan, zodat het kind in zijn kracht kan staan en het kind tot bloei komt. 

Je leert het positieve effect van coaching/begeleiding voor je kind. Ik schets een aantal situaties en geef voorbeelden vanuit mijn eigen ervaring. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het inbrengen van een casus. 

 

Waarom? 

Het is van ongekend belang om hoogsensitiviteit te herkennen, zodat jij, samen met jouw kind, deze eigenschap kan ombuigen van negatief of lastig naar positief en krachtig. Hoogsensitieve kinderen moeten leren luisteren naar zichzelf en leren omgaan met de kenmerken. Deze avond is ook een goede manier om op een laagdrempelige manier andere ouders/begeleiders te ontmoeten om ervaringen te delen. 

Voor wie?

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders, verzorgers en leerkrachten, die vermoeden of weten dat hun kind hoogsensitief is en/of vragen hebben over de begeleiding van een hoogsensitief kind. 

Wanneer?

Donderdag 18 juni 2020 van 19.00 uur tot 22.00 uur

In verband met de Coronamaatregelen is er plek voor 6 personen.  

Waar?

Arnhem, Schuytgraaf

Wat kost het?

De bijeenkomst kost € 65 en duurt 2,5 tot 3  uur.